rental mobil jogja murah dengan sopir dan lepas kunci

Sewa Kereta Yogyakarta – Trip Percutian Ke Yogyakarta Indonesia

Sewa kereta Yogyakarta untuk bercuti ke pelbagai destinasi pelancongan Yogyakarta menjadi pilihan untuk keluarga atau rombongan yang akan bercuti di Jogja. Sila nyatakan tarikh perjalanan anda dan maklumkan kepada kami bila kami perlu menjemput anda. Kami akan membantu anda mengaturkan perjalanan anda di Yogyakarta tanpa bimbang dan tentunya lebih menjimatkan.

sewa kereta yogyakarta

Senarai Harga Sewa Kereta di Yogyakarta

PT. Absolute Transport Yogyakarta menyediakan perkhidmatan kereta sewa di Yogyakarta dengan harga yang sangat murah dan kompetitif. Kami menyediakan banyak pilihan kenderaan yang sangat sesuai untuk pengembara dari Malaysia yang ingin bercuti di Yogyakarta. Pilih jenis kereta yang anda akan gunakan dan beritahu kami!

rental mobil di jogja

Sewa Kereta Toyota Avanza

IDR 650,000 /12 jam
Lebih Masa : 10% daripada harga / jam
Van mini serba baharu dengan penyaman udara
Disyorkan untuk 4 orang penumpang
(maksimum 5 tanpa bagasi)
Pemandu & Bahan Api Termasuk
Air botol

Menyewa kereta Toyota Avanza merupakan salah satu cara terbaik untuk meneroka Yogyakarta. Kereta ini sangat selesa untuk 3-5 penumpang dan sangat sesuai untuk perjalanan anda ke Yogyakarta. Dilengkapi dengan penghawa dingin yang terbaik, ditambah sijil daripada Kementerian Pengangkutan. Kami akan membawa anda sekeluarga atau rombongan mengelilingi Yogyakarta dengan kenderaan yang selesa ini.


rental mobil innova reborn jogja

Sewa Kereta Toyota Innova Reborn

IDR 850,000 /12 jam
Lebih Masa : 10% daripada harga / jam
Van mini serba baharu dengan penyaman udara
Disyorkan untuk 4 penumpang
(maksimum 5 tanpa bagasi)
Pemandu & Bahan Api Termasuk
Air botol

Mahukan perjalanan peribadi anda di Yogyakarta bersama keluarga dan kumpulan anda lebih selesa? Menyewa sebuah kereta Innova adalah pilihan yang bagus. Kenderaan ini direka khas untuk kemudahan pemandu dan penumpang. Bersiar-siar di Yogyakarta atau pun menempuh jarak yang jauh pastinya lebih selesa menggunakan kereta Innova Reborn. Kadar sewa yang kami tawarkan untuk kereta ini juga sangat murah dan berdaya saing.


sewa mobil jogja dengan sopir

Kereta Sewa Komuter Toyota Hiace

IDR 1,250,000 /12 jam
Over Time : 10% daripada harga / jam
Van mini serba baharu dengan penyaman udara
Disyorkan untuk 10 orang penumpang
(maksimum 13 tanpa bagasi)
Termasuk Pemandu & Bahan Api
Air botol

Untuk perjalanan anda dengan kumpulan lebih daripada 10 orang, maka menyewa bas mini Komuter Hiace adalah pilihan yang tepat. Dengan menyewa bas mini ini, anda akan lebih mudah untuk mengelilingi Yogyakarta dan sampai ke lokasi pelancongan bersama rombongan anda yang jalannya tidak boleh diakses menggunakan pengangkutan awam. Menyewa Komuter Hiace di tempat kami, anda akan mendapat harga sewa yang lebih murah dan lebih kompetitif.


sewa mobil jogja

Sewa Kereta Toyota Hiace Premio

IDR 1,450,000 /12 jam
Lebih Masa : 10% daripada harga / jam
Van mini serba baharu dengan penghawa dingin
Disyorkan untuk 9 penumpang
(maksimum 13 tanpa bagasi)
Termasuk Pemandu & Bahan Api
Air botol

Kami berbesar hati untuk berkhidmat dengan anda dengan baik. Bagi anda yang inginkan keselesaan lebih, kami menyediakan sewa bas mini Hiace Premio. Kapasiti kenderaan ini boleh digunakan untuk 10 penumpang berserta bagasi. Kereta ini akan membawa anda lebih selesa daripada Hiace Commuter kerana bas mini ini adalah versi terkini Hiace.


sewa mobil di jogja

Sewa Kereta Isuzu ELF Long

IDR 1,300,000 /12 jam
Over Time : 10% daripada harga / jam
Van mini serba baharu dengan penyaman udara
Disyorkan untuk 15 orang penumpang
(maksimum 17 tanpa bagasi)
Termasuk Pemandu & Bahan Api
Air botol

Anda tidak perlu risau jika anda ingin mengupah pemandu di Yogyakarta untuk kumpulan melebihi 15 orang. Dengan bas mini Isuzu ELF Long, perjalanan anda lebih mudah dan selesa. Kenderaan ini cukup besar dan boleh membawa kumpulan anda dalam jumlah yang agak besar, jadi anda boleh berseronok bersama kumpulan anda dalam perjalanan ke tempat-tempat tarikan pelancong di kota Yogyakarta.


Sewa Kereta dan Pemandu Yogyakarta untuk Pelancong Malaysia

Menyewa kereta Toyota Avanza merupakan salah satu cara terbaik untuk meneroka Yogyakarta. Kereta ini sangat selesa untuk 3-5 penumpang dan sangat sesuai untuk perjalanan anda ke Yogyakarta. Dilengkapi dengan penghawa dingin terbaik, ditambah sijil dari Kementerian Pengangkutan. Kami akan membawa anda sekeluarga atau rombongan mengelilingi Yogyakarta dengan kenderaan yang selesa ini.

Kami menyediakan banyak pilihan kereta untuk pelancong dari Malaysia. Contohnya, terdapat kereta Avanza, Xenia dan Innova Reborn yang boleh digunakan untuk kumpulan 5-7 penumpang. Selain itu, terdapat bas mini ELF Pendek/Panjang dan Hiace dengan kapasiti penumpang 10-18 orang. Untuk kumpulan yang melebihi 25 orang, kami menyediakan bas sederhana dan bas besar.

Segala-galanya tersedia dalam masa sewa yang sangat fleksibel. Pengembara dari Malaysia boleh mengambil kesempatan daripada perkhidmatan ini dengan sewa setengah hari dan sehari penuh. Untuk percutian yang lebih selesa dan menjimatkan, jangan ragu untuk membuat keputusan sendiri mengikut keselesaan anda. Anda boleh berbincang dengan kami tentang sistem dan syarat menyewa kereta di Yogyakarta dengan pemandu.

Kami menawarkan sewa kereta Jogja dengan harga yang sangat murah, bermula dari kereta Avanza/Xenia, harga sewa bermula dari IDR 450,000 termasuk kos pemandu dan minyak. Bagi jenis kereta Innova Reborn, harga sewa bermula dari IDR 750,000 untuk setiap 12 jam termasuk pemandu dan minyak. Kemudian, untuk kos sewa bas mini Yogyakarta jenis Hiace/ELF, kami menawarkan harga bermula dari IDR 850,000.

Ia agak jimat dan anda boleh menjadikannya pilihan yang tepat dalam menyewa kereta di Yogyakarta dengan pemandu. Selain itu, kami juga menawarkan pakej pelancongan Jogja yang agak jimat, bermula dari IDR 450,000 per pax, anda boleh mendapatkan perkhidmatan di sekitar Yogyakarta dan menikmati destinasi pelancongan yang popular di Yogyakarta. Terdapat banyak lawatan di Yogyakarta seperti ke Candi Borobudur, Candi Prambanan, Merapi Lava Tour, Keraton, Tamansari, Gua Jomblang, Gua Pindul dan lain-lain.

Bagaimanakah perkhidmatan Sewa Kereta dan Pemandu di Yogyakarta?

Kami mempunyai banyak pengalaman melayan pelancong yang datang dari Malaysia ke Yogyakarta. Kami akan membantu menjadikan lawatan anda lebih mudah diingati dan menyeronokkan. Dipandu oleh pemandu pelancong yang berpengalaman dan pemandu yang akan menemani anda dalam lawatan, mereka akan menunjukkan kepada anda tarikan pelancong yang popular di Yogyakarta dan menjadi pemandu percutian terbaik anda.

Anda tidak perlu risau lagi dengan perkhidmatan sewa kereta Yogyakarta daripada PT. Absolute Transport. Pemandu yang boleh dipercayai dan berkelayakan akan menjadi pemandu pelancong anda, membawa anda ke pusat hiburan terbaik di Yogyakarta, menunjukkan kepada anda tempat kulinari yang lazat di Yogyakarta dan tempat untuk membeli cenderahati gaya Yogyakarta pada harga yang berpatutan.

Dengan segala kemudahan keselesaan yang kami tawarkan, tidak perlu ragu-ragu lagi jika anda ingin menyewa kereta di Yogyakarta bersama pemandu. Hubungi kami sekarang untuk mengetahui kadar percutian di Yogyakarta. Dapatkan tawaran harga yang terbaik!

5/5 - (1 vote)